dimecres, 28 d’abril del 2010

DIVERTIR-SE ÉS GRATIS



Ens hem acostumat a pagar per tot i a vegades no sóm conscients de que per a passar-s'ho bé no fa falta gastar ni un cèntim. El mateix entorn pot oferir-nos multitud d'opcions per a divertir-nos, i sobretot als nens, on la imaginació és una font de recursos inesgotable. Un clar exemple d'això són els jocs més tradicionals, com ara el "veo veo" o la "xerranca", amb què els nens es poden entretenir hores i hores sense necessitat d'utilitzar res més que allò que troben al seu voltant.

Jo mateixa sóc conscient que no estic inventant res nou en el fet d'utilitzar materials a l'abast del nen per utilitzar-los en el joc. De fet, una molt bona font d'informació són els nostres avis, acostumats de petits a inventar jocs i joguines amb el que tenien a l'abast, que sovint era ben poc.

El que vull aconseguir amb el meu projecte és que els nens d'avui en dia desenvolupin aquesta capacitat de transformar qualsevol cosa en una joguina o joc. Vull ensenyar-los que les joguines industrials no són la única solució, sinó que qualsevol trasto és útil per a divertir-se.

Però els temps han canviat, i els nens han passat de tenir al seu voltant pedres i cordes a tenir-hi muntanyes d'ampolles, tetrabricks, papers utilitzats i bombetes foses que ningú utilitza. Avui en dia el que més generem, i per tant, ens sobra, és deixalla, i és per això que aquest serà el meu punt de partida per a la construcció de qualsevol joguina que surti a la web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada